Αρχική
Ινστιτούτο
Ταυτότητα
Διοίκηση
Προσωπικό
Εργαστήρια
Χημείας & Τεχνολογίας
Μικροβιολογίας & Υγιεινής
Πιλοτικό Τυροκομείο
Έρευνα
Δραστηριότητες
Ερευνητικά προγράμματα σε εξέλιξη
ΕΡΕΥΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ
CHEESEART
GREENBREAD
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΗΠΕΙΡΟΣ" 2014-2020
ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΕΟΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΑΑ ΥΠΟΜΕΤΡΟ 16.1 – 16.2
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" 2014-2020
Κατάλογος Δημοσιεύσεων
Νέα-Ανακοινώσεις
Πολυμέσα
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
#
Αρχική Σελίδα
Ινστιτούτο
Εργαστήρια
Εργαστήριο Μοριακής Μικροβιολογίας Τροφίμων
Εργαστήριο Μοριακής Μικροβιολογίας Τροφίμων
Αντικείμενα του εργαστηρίου αποτελούν η μελέτη
:
Â
Νέα - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗ
Έρευνα
Κατάλογος Δημοσιεύσεων
Ερευνητικά προγράμματα που ολοκληρώθηκαν
Ερευνητικά προγράμματα σε εξέλιξη
Δραστηριότητες
Εργαστήρια
Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Εργαστήριο Μο
ριακής Μικροβιολογίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Πιλοτικό τυροκομείο